Sport

Het HMP© heeft een grote invloed op het gebied van sport, zowel bij herstel van blessures als bij verbetering van sportprestaties. Ik werk al bijna 2 jaar voor onze lokale voetbalclub en gebruik wekelijks “the Screen”. Dit zowel om herstel na blessure van spelers te bevorderen als ook om hun prestaties te verbeteren. Wat hierna volgt is een verslag van hoe ik recent een cliënt behandeld heb met screenwerk en de impact hiervan op haar herstel en prestaties.

“Axelle Mollin is een getalenteerde  16-jarige skiester die hoopt België te vertegenwoordigen op de Olympische Winterspelen in 2022. Het laatste jaar trainde ze in Italië omwille van de kwalitatieve sneeuw. Op 5 januari 2018 kreeg ze een ernstig ongeluk waarbij ze van de piste geëvacueerd werd met een helikopter. Ze werd in het ziekenhuis opgenomen met mogelijke letsels aan bekken en nek. Twee dagen later werd ze uit het ziekenhuis ontslagen met een door MRI en CT scan vastgestelde diagnose van whiplash, hersenschudding en kneuzing van het bekkengebied. Ze werd naar terug België gestuurd om te herstellen.

Na 5 dagen was er echter nog geen enkel teken van herstel te merken. Ze was nog altijd aan het braken, kon niet eten, had zware hoofdpijn en kon niet lopen zonder krukken. Ze werd opnieuw opgenomen in een Belgisch ziekenhuis voor verdere testen. Axelle moest nieuwe MRI scans ondergaan die resulteerden in dezelfde diagnose als voorheen. Men zei haar dat ze meer rust en een herstelperiode van vermoedelijk 3 tot 6 weken nodig had.

Versneld herstel met The Hudson Mind Process©

Haar vader contacteerde mij, wetende dat ik het HMP© gebruik.  Ik ontving Axelle de volgende dag en maakte haar “Screen” leeg, gebruik makend van de nodige relevantie interventies en met een onmiddellijk resultaat als gevolg.

Axelle verwijderde haar nekverband en was pijnvrij. Haar hoofdpijn was verdwenen en ze kon stappen zonder krukken. Ze ging naar huis en haar normale eetlust kwam helemaal terug. Niet meer dan 3 dagen later was Axelle terug aan het racen in Italië.

Verbeteren van prestaties met The Hudson Mind Process©

Toen Axelle terugkeerde naar de Italiaanse pistes was, dankzij haar ongeluk en vermoedelijk geleidelijk herstel van conditie, de algemene verwachting een matig resultaat. Niets was minder waar daar ze in haar eerste race als eerste over de finish kwam! Het HMP© verwijderde Axelle’s slechte neurologische verbindingen, wat haar in een staat van topprestatie bracht. Dus het is hier op het “Screen” dat wij als Body Mind Workers een directe impact kunnen hebben op verbeterde prestaties en versneld herstel, in minder dan 1 uur.

In de twee races die volgden op haar behandeling ging Axelle van 79 naar 63 punten … een shift van 16 punten! Dit terwijl ze normaal niet meer dan 3 punten per race verbetert.  Ons werk zal verder gaan de komende jaren, dus hou deze rijzende ster zeker in de gaten.” Wij zullen deelnemen aan de COPA Conferentie 2018 http://www.copashow.co.uk/ waar we deze unieke en boeiende interventie aan het publiek zullen voorstellen. Veel atleten kunnen hun prestaties verbeteren zonder te grijpen naar overmatige voedingssupplementen of overmatig strenge fysieke training. Golfspelers, wielrenners, tennissers, voetballers, … de lijst op wiens prestatie deze interventie een impact kan hebben is eindeloos.