Alle “Mind Work” behandelingen zijn digitaal mogelijk. Dit betekent dat we verbinding maken via Skype / FaceTime / WhatsApp video, en u helpen uw problemen op te lossen alsof u zich in mijn praktijk bevindt! Ik heb veel klanten die regelmatig contact met mij opnemen vanuit de USA, UK, SPANJE, FRANKRIJK, IERLAND, …

MOGELIJK, WAARSCHIJNLIJK,
HET ONTBREKENDE STUKJE
IN DE PUZZEL DER GENEZING

De mogelijkheid om opnieuw volledig gezond te worden door toepassing van het “Hudson Mind Process” (HMP©) is reëel. Wij helpen dagelijks mensen permanent met hun ziektes door gebruik van deze interventies.

Wij, als Body Mind Workers die het HMP© uitvoeren zoals aangeleerd door Matt Hudson, https://www.matthudson.com, in het Verenigd Koninkrijk en België, ervaren voortdurend het plezier van de successen die wij bereiken met soms één enkele sessie.

Persoonlijk werk ik al meer dan 3 jaar met dit proces. Elke keer wanneer ik met een cliënt werk, word ik nog steeds overweldigd door het snelle effect en de blijvende resultaten.

Laat me even verder uitleggen hoe de puzzelstukjes op zijn plaats vallen door het “Hudson Mind Process”. Het HMP© https://bodymindworkers.com/hudson-mind-process-part-1/ stelt de cliënt in staat om te begrijpen hoe zijn geest of denkproces zijn brein heeft beïnvloed, wat een storing of een overvloed aan chemische stoffen veroorzaakt. Deze chemische stoffen worden beïnvloed door de HPA axis https://igennus.com/practitioner-blog/stress-the-hpa-axis-and-neuroinflammation/. Deze zijn uiteraard niet bevorderlijk voor een goede gezondheid.

Afbeelding door Matt Hudson

Dit chemische onevenwicht kan volgens mij uiteindelijk leiden tot een lichamelijke of geestelijke ziekte . Ondanks de aanwezigheid van alle nodige puzzelstukjes, past de puzzel toch niet in elkaar. Dit kan vergeleken worden met de vele zieke/ongezonde mensen bij wie men geen aanwijsbare oorzaak kan vinden voor hun ziekte.

Het is hier waar ik de toepassing van het HMP© zie. Het heeft de unieke capaciteit om blokkages te verwijderen, wat toelaat om alle puzzelstukjes in elkaar te laten passen. Op die manier wordt het bijgevolg mogelijk dat de cliënt opnieuw een als een geheel functionerende, gezonde persoon wordt. Het is niet ongebruikelijk dat sommige cliënten dit soort resultaat al na één enkele sessie ervaren.

Veel van de chronische ziektes waardoor volwassenen geplaagd worden zijn geen ziektes waarmee ze geboren zijn… wie van jullie herinnert zich een gestresseerde, angstige, depressieve 2-jarige met fibromyalgie of CVS? Dus, is het mogelijk dat er een verklaring te vinden is binnenin het HMP© om het hoe en waarom van deze veranderingen te begrijpen ?

Laat me uitleggen hoe de kleuter onbewust veranderde in die gestresseerde, angstige, depressieve, zieke volwassene.